RESTARIA DE ZALM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 829 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaria de Zalm. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 20:01 Altijd goede sushi en snel bezorgd
12 mei 2024 om 20:07 Friet was niet lang genoeg gebakken. Dat zijn we niet gewend! Dus de snelheid was een beetje ten koste van de kwaliteit gegaan deze keer
5 mei 2024 om 22:28 Enorm tevreden! Stipt op tijd en heerlijke sushi en bubble tea! Niet te vergeten super veel variatie om te bestellen. Van pokebowl tot frikandellen tot bubble tea. Dit word nu mijn vaste Bestel plek. Ga zo door!
16 apr 2024 om 20:47 De bubble tea klopte niet, ik had twee keer poppings gekozen en had maar 1 soort gekregen. Ook vroeg ik al een paar keer bij opmerkingen voor een stempel kaart van de bubble tea maar helaas iedere keer niet gekregen.
9 apr 2024 om 19:20 Het was heerlijk voor herhaling vatbaar!
7 apr 2024 om 20:48 Fast delivery, I had poke bowl and it was very delicious, right amount of everything. The drink was also very good! The sushi that I ordered was warm for some reason but overall it was very satisfying.
27 mrt 2024 om 20:59 Heerlijke pokebowls, sushi, jing bing's. Maar ook de friet is hier lekker!
24 mrt 2024 om 8:43 Lekker eten, het was ook lekker warm, snel bezorgd en een leuke aardige bezorgster. Top.